Pintaa syvemmälle

Oletko tekemässä suurempaa remonttia tai rakentamassa kokonaan uutta kotia? 

Haluat, että kotisi on eheä kokonaisuus, jossa kaikki toiminnot ovat tarkasti mietitty. Tilat ovat harmoniset ja kutsuvat sekä kestävät aikaa.  Et ehkä oikein tiedä mistä aloittaa ja miten löytää yhteensopivat materiaalit.

Pintaa syvemmälle-palvelu on ratkaisu tähän. Yhdessä suunnittelijan kanssa keskustellen löydetään juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut. Suunnittelija osaa tuoda oikeat vaihtoehdot erilaisista materiaaleista eri tiloihin sekä sävyistä, jotka toimivat kokonaisuutena hyvin yhteen. 

Pintaa syvemmälle-palvelu sisältää  uudis- tai remonttikohteen kokonaisvaltaisen suunnittelun. Tällöin palveluun sisältyy väri-, pintamateriaali-, tekstiili-, kaluste-, varuste- ja valaistussuunnitelma. Suunnittelussa on käytössä 3D-mallinnus, joten lopputuloksen voi nähdä valokuvamaisena. Tämä helpottaa hahmottamaan tilankäyttöä ja materiaalien toimivuutta. Palveluun voidaan liittää myös hankintojen tarjouspyynnöt sekä tilaukset. 

Suunnittelu voi myös kattaa vain osan näistä suunnitelmista tai kokonaissuunnitelma voidaan tehdä vain osaan tiloista. 

Sisustussuunnittelupalveluun sisältyy aina ilmainen kartoitustapaaminen joko paikanpäällä tai etänä. Kartoituksen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen. Suunnittelutyö tehdään sopimuksen mukaan joko tuntiveloituksella tai pakettihinnoittelulla. 

Ota yhteyttä p.0500 921272/ Saila