Design PlanS

Tiedolla, taidolla ja tunteella tehtyjä tiloja

Saila Vuori
Sisustussuunnittelija, KM

Saila Vuori

Sisustussuunnittelijana työni lähtökohtana on luoda suunniteltavasta tilasta toimiva, tasapainoinen,  aikaa kestävä ja tyylikäs kokonaisuus. Oli suunniteltava kohde yksityiskoti tai toimitila, minulle on ensiarvoista, että tila tukee ihmisen hyvinvointia. Tähän ajatukseen sisältyy tilojen esteettömyys, niin aistien osalta kuin fyysisesti. 

Hyvin suunnitellussa tilassa on hyvä olla. Kestävä suunnittelu tarkoittaa minulle laadukkaiden ja pitkäikäisten materiaalien sekä kalusteiden käyttämistä. Pyrin myös hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan jo olemassa olevia kalusteita. Kerroksellisuus luo kodikkuutta ja persoonallisuutta sisustukseen.

Aiempi työkokemukseni on luonut minulle hyvät yhteistyötaidot. Minulla on kyky pitää suuriakin kokonaisuuksia hallussa ja toimia muuttuvissa, joskus yllättävissäkin tilanteissa, ratkaisukeskeisesti. Olen tottunut kohtaamaan haasteita ja miettimään niihin toimivia ratkaisumalleja. 

Työskentelen pitkäjänteisesti saavuttaakseni toivotun lopputuloksen. Olen tarkka, johdonmukainen ja teen sen, minkä lupaan. Luottamuksen saavuttaminen asiakkaan kanssa on minulle ensiarvoisen tärkeää.

kuva: @inspired.by_hair